Antipasti – Voorgerechten

Torre di parmigiana

10,50

Toren van gefrituurde aubergine, tomatensaus, buffelmozzarella en ricotta salata

Bruschettone con pomodorini, mozzarella di bufala e basilico

12,50

Geroosterde focaccia met cherrytomaten, buffelmozzarella en basilicum

Tagliere all’Italiana

13,50

Een proeverij van Italiaanse vleeswaren en kazen

Carpaccio con tartufo nero e parmigiano reggiano

13,50

Carpaccio met verse zwarte truffel en Parmezaanse kaas

Vitello Tonnato

12,50

Dungesneden kalfsmuis met een tonijnsaus

Salmone affumicato con burrata, melograno e aceto balsamico di mela invecchiato

14,50

Gerookte zalm, burrata en granaatappel met gerijpt appel balsamico

Zuppe – Soepen

Mozzarella tiepida

9,50

Verse tomatensoep met lauwwarme buffelmozzarella

Zuppa di Cozze alla siciliana

10,50

Verse mosselen soep met tomatensaus, cherrytomaten, oregano en peterselie

Pizze

Margherita

8,50

San Marzano tomatensaus, cherrytomaten, buffelmozzarella en basilicum

Tonno e cipolla rossa

11,50

San Marzano tomatensaus, buffelmozzarella, tonijn en rode uien

Campagnola con verdure

11,50

San Marzano tomatensaus, buffelmozzarella en verse groenten

Salame e gorgonzola

12,50

San Marzano tomatensaus, buffelmozzarella , salame en gorgonzola

Calzone

14,00

San Marzano tomatensaus, buffelmozzarella ,ham, salame en champignons

Parma

14,50

San Marzano tomatensaus, buffelmozzarella, parmaham, rucola en Parmezaanse kaas

Paste

Spaghetti alla norma

12,50

Spaghetti met tomatensaus, gefrituurde aubergine en gedroogde ricotta

Lasagne alla siciliana

13,50

Huisgemaakte lasagne met tomatensaus, Siciliaanse salsiccia en champignons

Tortelloni ripieni con porcini in salsa di mascarpone e pesto

15,50

Huisgemaakte Tortelloni gevuld met eekhoorntjesbrood in een saus van mascarpone en pesto

Ravioli tartufo e ricotta in salsa di funghi, salsiccia e tartufo

16,50

Ravioli gevuld met truffel en ricotta in een saus van champignons, Siciliaanse salsiccia en truffel

Spaghetti alle vongole

16,50

Spaghetti met vongole, knoflook en Spaanse peper

Ravioli all’astice in salsa di gambero e pomodorini

19,50

Huisgemaakte ravioli gevuld met kreeft in een saus van gamba´s en cherrytomaten

Secondi piatti – Hoofdgerechten

Carne – Vlees

Stinco di maiale brasato

23,50

Langzaam gegaarde malse varkenspoot uit de oven

Straccetti di filetto con balsamico e pomodorini

25,50

Ossenhaaspuntjes gebakken in aceto balsamico en cherrytomaten

Filetto di manzo con tartufo nero e funghi di bosco

28,50

Tournedos met verse zwarte truffel en bospaddenstoelen

Pesce – Vis

Branzino al cartoccio con pomodorini e limone

24,50

Zeebars ``al cartoccio`` met cherrytomaten en citroen uit de oven

Tonno grigliato con pomodorini marinati al balsamico

26,50

Gegrilde tonijnsteak met gemarineerde cherrytomaten in balsamico

Gamberoni alla griglia con salmoriglio

28,50

Gegrilde gamba's met een Siciliaanse saus van olijfolie, citroen en knoflook

Dolci – Desserts

Panna cotta ai frutti di bosco

6,50

Pannacotta met bosvruchten

Sgroppino

7,00

Citroen sorbetijs met limoncello en prosecco

Affogato al Caffe'

7,00

Bolletje vaille ijs overgoten met hete espresso

Tiramisù classico

7,50

Huisgemaakt klassieke Italiaanse tiramisù

Crème brulée specialita’ di Angelo

8,00

Onze Italiaanse variant op de welbekende crème brulée

Cannolo Siciliano classico

8,50

Huisgemaakt klassieke Siciliaanse Cannolo

Tortino Caldo al cioccolato

9,50

Warm chocolade lava taartje

Tagliere di formaggi italiani

13,50

Kaasplank van Italiaanse kazen geserveerd met truffelhoning

Elke dag
“La sorpresa dello chef”
Verrassings menu

3 gangen € 32,50
4 gangen € 37,50